ep archivo   el ceo de cellnex tobias martinez
ATLAS TECNOLÓGICO - Archivo

HSBC i JP Morgan han venut el 3,6% del capital de Cellnex a 33,50 euros per acció per una quantitat total de 856 milions d'euros. L'operació s'emmarca dins d'una cobertura de derivats realitzada per CK Hutchison Networks Europe Investments, que va aconseguir el 4,8% de Cellnex després de vendre les seves torres al Regne Unit a l'empresa espanyola. Les accions de Cellnex cauen amb força a la borsa.

  • 31,47€
  • 0,25%

"HSBC i JP Morgan estan duent a terme una col·locació accelerada entre inversors institucionals i qualificats de fins a 25.568.495 accions ordinàries existents de Cellnex Telecom, que representen aproximadament el 3,6% del capital social de la societat", han explicat al regulador.

"La col·locació s'està duent a terme per gestionar l'exposició d'HSBC i JP Morgan en virtut de les operacions de cobertura de derivats en relació amb les accions de Cellnex, subscrites per CK Hutchison Networks Europe Investments amb HSBC i JP Morgan, respectivament", han afegit.

"Aquestes operacions de cobertura de derivats estan relacionades amb la posició de CK Hutchison Networks Europe Investments a l'accionariat de Cellnex", han comentat.

"La totalitat de les accions de la Cellnex adquirides per CK Hutchison Networks Europe Investments estan subjectes a un acord de restricció dispositiva (“lock-up”) de 12 mesos des del dia 10 de novembre de 2022. Hi ha una excepció al referit acord de restricció dispositiva que permet la realització de les operacions de cobertura amb derivats", han precisat.

"La col·locació es realitza per HSBC i JP Morgan per tal d'establir les seves posicions de cobertura inicial respecte a les operacions esmentades", han conclòs.

Noticias relacionadas

contador