• "Vetllarà sempre perquè els productes i serveis no es vegin en cap cas afectats per la conjuntura política i social", han explicat
ep sedecatalana occidente
CATALANA OCCIDENTE

El Grup Catalana Occident també estudia entre els seus plans un canvi de seu. L'asseguradora catalana ha explicat a 'Bolsamanía' que "estaran molt atents a tots els esdeveniments" i, en funció de com es resolguin, prendran "les decisions que siguin oportunes" amb l'objectiu de "preservar els interessos dels clients, treballadors mediadors i accionistes".

"Com ha estat fent al llarg de tota la seva trajectòria, Catalana Occident vetllarà sempre perquè els productes i serveis no es vegin en cap cas afectats per la conjuntura política i social", ja que la seva prioritat és "garantir el compliment de les condicions contractuals amb clients", ha indicat la companyia.

"Vetllarà sempre perquè els productes i serveis no es vegin en cap cas afectats per la conjuntura política i social", han explicat

L'asseguradora catalana, que té presència en 50 països i compta amb més de 150 anys d'història, assenyala que durant aquest temps "ha viscut situacions diverses i molt complexes". Per això des de la companyia estaran "molt atents" als esdeveniments que es produeixin en relació amb la crisi de Catalunya.

I, en qualsevol cas, "prendrà les decisions oportunes" per "preservar els interessos dels clients, treballadors, mediadors i accionistes".

Catalana Occident es manifesta en aquests termes després que es conegués que el consell d'administració de Sabadell decidirà aquesta tarda si canvia la seu domicili social com a conseqüència de la situació de Catalunya.

Referent a això, CaixaBank ha apuntat també que "prendrà les decisions necessàries, al moment oportú", per fer prevaler els interessos dels seus clients, accionistes i empleats.

contador