• JP Morgan en situa el preu objectiu als 49 euros
ep grup catalana occidente
GRUPO CATALANA OCCIDENTE

Grup Catalana Occident tanca amb una pujada del 4,92% al Mercat Continu. Aquest avanç es produeix un dia després que JP Morgan hagi millorat la seva visió. L'entitat americana li atorga un preu objectiu de 49 euros, xifra que representa un potencial del 26%, ja que cotitza als 38,75 euros. D'altra banda, a l'acumulat anual, la companyia es deixa un 1%.

  • 35,75€
  • 0,00%

Segons JP Morgan, hi ha tres punts claus que sustenten aquesta millora. El primer és l'historial de creixement del benefici per acció, que va créixer un 8,7% durant el període de 2010-2017, "un cicle complet que inclou dos anys de recessió a Espanya, el seu principal mercat", apunten a l'informe.

Així mateix, consideren que Catalana Occident protagonitzarà un fort creixement al futur. De fet, estimen que el creixement serà del 9,4% anual des de 2017 a 2020, "gràcies al fort creixement econòmic d'Espanya". El tercer punt que consideren essencial és la "gran possibilitat" que tanquin més acords, "que l'ajudaran a mantenir el creixement del 9% en el seu benefici per acció al futur".

Els analistes de JP Morgan destaquen la bona evolució en el benefici dels seus dos principals acords des de 2008 que són Atradius en crèdit i Plus Ultra en assegurança de no vida. Actualment, representen el 59% i el 5% del benefici tècnic del grup.

Noticias relacionadas

contador