ep carlos ghosn 20181217121401
NISSAN

"Estoy preparado para decir la verdad sobre lo que está pasando". Esas han sido las palabras que el expresidente de Nissan ha escrito en su cuenta de Twitter. Carlos Ghosn ofrecerá una conferencia de prensa el próximo jueves 11 de abril.

Ghosn va entrar a la presó a finals de novembre de l'any passat per presumptes irregularitats fiscals i mala conducta. No obstant això, va aconseguir sortir-ne a principis de març, després que el tribunal de Tòquio que instrueix el cas acceptés posar en llibertat a l'empresari sota fiança de 1.000 milions de iens (7,8 milions d'euros).

Va ser detingut després que Nissan portés a terme una investigació interna en què es va detectar que aquest havia reportat remuneracions menors de les que va rebre realment durant diversos anys, així com que va utilitzar de forma indeguda recursos de l'empresa.

Més endavant s'han anat afegint altres acusacions a Ghosn, que en tot moment s'ha declarat innocent, entre les quals destaquen la transferència de pèrdues d'una de les seves companyies als comptes de Nissan o haver-se posat retribucions que no havien estat ratificades pels canals corresponents.

Noticias relacionadas

contador