ep borja martinez-laredo consejero delegadocarbures
LUIS MIGUEL GONZÁLEZ

Carbures Europa ha arribat a un acord per valor de 800.000 euros amb una empresa 'Tier 1' xinesa per la qual dissenyarà i fabricarà tres grups de prova per a sistemes de direcció assistida elèctrica, segons ha informat aquest dijous la companyia al Mercat Alternatiu Borsari (MAB).

  • 0,29€
  • -0,68%

El contracte, que entrarà en vigor durant aquest exercici, inclou la planta productiva de Carbures a Suzhou (Xina) oberta l'any passat i tota la informació i enginyeria disponible per la companyia a Espanya. Després de l'obertura d'aquesta planta, el principal objectiu de Carbures a la Xina, on està present des de fa més de deu anys, és augmentar la seva cartera de clients a través de l'accés a clients locals.

Carbures va aconseguir uns ingressos de 79,9 milions d'euros el 2017, xifra que va suposar un increment del 10,4% respecte a l'any precedent, amb un resultat brut d'explotació (EBITDA) negatiu d’1,77 milions d'euros a causa de despeses extraordinàries, enfront del positiu de 133.000 euros d'un any abans, segons ha informat la companyia el passat mes de març.

Noticias relacionadas

contador