• L'import de l'operació al mercat brasiler és de 835.000 euros
  • Rafael Contreras, president executiu de Carbures, assegura que l'empresa obre un "mercat estratègic"
ep acuerdocarburesbrasil
CARBURES

El grup industrial espanyol Carbures entra al Brasil després d'adjudicar un contracte de venda i lliurament "clau en mà" d'alta tecnologia per a processos de fabricació del sector de l'automòbil al país. Així, segons ha assenyalat la companyia, el seu desembarcament al mercat brasiler fa que compti amb presència internacional en onze països de tres continents diferents.

  • 0,29€
  • -0,68%

El grup espanyola ha ressaltat, a més, que aquesta operació forma part de la seva estratègia d'expansió i posicionament global.

L'import de l'operació al mercat brasiler és de 835.000 euros

L'empresa, a través de la seva filial Carbures Mobility, ha signat un contracte amb un 'Tier 1' d'automoció instal·lat al Brasil. L'objectiu d'aquesta operació, amb un import de 835.000 euros, és el disseny i producció d'una nova línia de test paletitzada.

"Aquesta tecnologia realitza els assajos necessaris per validar el motor elèctric que mou la direcció elèctrica dels cotxes. El contracte consisteix en el disseny, construcció de l'equip, les estacions d'assaig i les automatitzacions capacitades per fer aquests assajos en les peces indicades", subratlla l'empresa.

El president executiu de la companyia espanyola, Rafael Contreras, va explicar que la corporació ha fet un pas en el seu creixement i ha destacat que obre un "mercat estratègic", que permetrà la seva expansió a la meitat sud del continent americà i seguir creixent.

Noticias relacionadas

contador