• El 27 d'octubre acaba el termini per sol·licitar la retribució en efectiu
  • El 3 de novembre es procedirà el pagament d'efectiu als accionistes que hagin sol·licitat retribució en efectiu
anabotin_santander
Archivo/Banco Santander

Banc Santander ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) la informació relativa al programa de retribució flexible "Santander Dividend Elecció" per al segon dividend amb càrrec a resultats de 2017. Cada accionista rebrà un dret d'assignació gratuïta per cada acció de Santander que en sigui titular. El banc farà una ampliació de capital màxima de 112.960.000 d'accions (0,7% del total) per atendre el pagament, ampliació que es va aprovar durant la junta d'accionistes del passat 7 d'abril i que va ratificar durant la passada jornada la comissió executiva del banc.

  • 4,57€
  • -3,74%

El nombre de drets d'assignació gratuïta necessaris per rebre una acció nova és de 142. Els accionistes que hagin adquirit les seves respectives accions de Banc Santander no més tard de les 23:59 hores del dia de publicació de l'anunci de l'Augment al Butlletí Oficial del Registre Mercantil (previst per avui dimarts, 17 d'octubre de 2017), i que figuren com a accionistes als registres d'Iberclear a les 23:59 hores del 19 d'octubre de 2017, rebran un dret d'assignació gratuïta per cada acció Santander de la qual siguin titulars. Per tant, com accionistes tindran dret a rebre una acció nova per cada 142 accions antigues de les quals siguin titulars a la data indicada.

El preu del compromís irrevocable de compra de drets assumit per Banc Santander és de 0,04 euros bruts per dret. En conseqüència, els accionistes que desitgin rebre la seva remuneració en efectiu podran vendre els seus drets d'assignació gratuïta a Banc Santander a un preu brut fix de 0,04 euros.

El calendari previst per al programa de "Santander Dividend Elecció" és el següent:

17 octubre 2016: publicació de l'anunci de l'augment al BORME. Data de referència per a l'assignació de drets (23:59 hores CET) (last trading date).

18 octubre 2017: començament del període de negociació de drets. L'acció de Santander cotitza "ex-cupó" (ex-date).

27 octubre 2017: fi del termini per sol·licitar la retribució en efectiu (venda de drets a Grup Santander).

1 novembre 2017: fi del període de negociació de drets. Adquisició per Banc Santander de drets d'assignació gratuïta a accionistes que hagin optat per efectiu.

3 novembre 2017: pagament d'efectiu als accionistes que hagin sol·licitat retribució en efectiu.

6 novembre 2017: renúncia per Banc Santander als drets adquirits. Tancament de l'augment.

6 -14 de novembre de 2017: tràmits per a la inscripció de l'augment i l'admissió a cotització de les noves accions a les borses espanyoles.

15 novembre 2017: inici de la contractació ordinària de les noves accions a les borses espanyoles.

Noticias relacionadas

contador