• Aquestes dates encara han de ser aprovades pel Consell d'Administració
  • Els dividends seran a compte de l'exercici 2017
coca cola european madrid

Coca-Cola European Partners ha publicat les dates quan pagarà els dividends als seus accionistes tant a Europa com als EUA. Aquestes dates encara han de ser aprovades pel Consell d'Administració. Tal com informa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), aquests dividends són a compte de l'exercici 2017.

  • 63,00€
  • 0,16%

El pagament del dividend del primer trimestre es realitzarà el 24 d'abril d'aquest any. L'acció va començar a cotitzar sense dret a percebre el dividend el 6 d'abril als EUA i el 7 d'abril a Europa. El 10 d'abril és la record date, la data en la qual es relacionen els accionistes amb dret a rebre el dividend.

Pel que fa a les accions del segon trimestre. l'acció començarà a cotitzar sense dret a percebre el dividend el 18 de maig per als EUA i el 19 del mateix mes per a Europa. El 22 de maig serà el record date i la companyia farà efectiu el pagament el 5 de juny.

En el cas del tercer trimestre, el dividend es pagarà l'11 de setembre de 2017. Els accionistes podran rebre aquesta retribució si tenen l'acció abans del 24 d'agost en el cas dels EUA i del 25 en el cas d'Europa. La record date serà el 28 d'agost.

Finalment, l'últim dividend es realitzarà el 4 de desembre de 2017, del que podran gaudir els accionistes que tinguin els títols abans del 16 de novembre als EUA i del 17 a Europa. La data en la qual es relacionaran els accionistes amb dret a dividend serà el 20 de novembre.

Noticias relacionadas

contador