ep archivo   caixabank 20221121101703
MAXIMO GARCIA DE LA PAZ - Archivo

CaixaBank es col·loca com a líder en banca digital a Espanya en totes les categories, incloent-hi tant banca mòbil com servei web, segons AQMetrix, companyia especialitzada a valorar la qualitat oferta per serveis financers en línia.

  • 5,02€
  • 1,48%

En concret, la companyia especialitzada a valorar la qualitat de les entitats financeres als seus serveis digitals atorga a CaixaBank les millors valoracions en les seves quatre categories: banca mòbil per a particulars, banca mòbil per a empreses, banca web per a particulars i banca web per a empreses.

Els resultats de l'últim rànquing elaborat pels seus experts estableixen quines són les aplicacions i els webs de les entitats financeres a Espanya amb més bon comportament. Les dades s'han recopilat durant el tercer trimestre del 2022 a partir de l'avaluació de prop d'una vintena d'entitats.

En aquest estudi, CaixaBank és l'entitat que ha obtingut les millors puntuacions, cosa que ha permès situar-se al capdavant de la classificació de tots els serveis. A les quatre categories, CaixaBank ha aconseguit la màxima valoració possible (AAA).

Noticias relacionadas

contador