ep el consejero delegado de caixabank gonzalo gortazar interviene en la segunda jornada del
Cézaro De Luca - Europa Press

Credit Suisse sosté aquest dimarts, en un informe sobre el conjunt de la banca espanyola, que CaixaBank és la seva entitat preferida. Curiosament, el director d'anàlisi de Bankinter, Ramón Forcada, també ha assenyalat avui que els agraden els bancs espanyols i que prefereixen CaixaBank.

  • 5,11€
  • 1,95%

"Reiterem la nostra preferència per CaixaBank (sobreponderar, preu objectiu de 3,9 euros) per la seva alta sensibilitat als moviments dels tipus, aprofitant els avantatges de mantenir una base de dipòsits minoristes de baix cost mentre es revalora una cartera de préstecs vinculada a tipus variables més alts", expliquen des de Credit Suisse.

Credit destaca el creixement "moderat, però amb pendent positiu" dels préstecs a Espanya, i veu la resistència dels segments hipotecari i empresarial com a vies "relativament saludables" per a la recuperació del volum enmig d'un panorama macro incert a Europa.

"Una evolució conservadora dels préstecs al consum de més risc enmig de les tensions geopolítiques actuals hauria d'oferir certa tranquil·litat al voltant de les perspectives de qualitat dels actius. Seguim veient l'enfortiment dels diferencials dels clients com el principal motor de la pujada del marge d'interessos a curt i mitjà termini", afegeix.

En aquest context, reitera aquesta preferència per CaixaBank, el marge d'interessos del qual considera que es veurà afavorit per l'Euribor més alt, ja que té una gran proporció dels seus préstecs vinculats als tipus de l'Euribor.

Noticias relacionadas

contador