ep sergio ramosjordi albaentrenanla seleccion espanola
SEFÚTBOL

CaixaBank és el nou patrocinador de la Selecció Espanyola. A través d'un acord amb la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), l'entitat de Jordi Gual s'uneix a Cruzcampo, Movistar, Adidas i Seat com a mecenes de la 'Roja' per als propers sis anys. D'aquesta manera, CaixaBank continua mostrant símptomes de la seva 'espanyolització' després d'abandonar Catalunya el passat mes d'octubre i establir la seva seu social a la Comunitat Valenciana davant el desafiament independentista.

Santander i Sabadell també s'haurien interessat per aquest contracte, mitjançant el qual es podrà afermar la seva posició en el mercat esportiu. L'entitat d'Ana Botín patrocina des de fa anys la Lliga de Futbol Professional, després de prendre-li tal funció a BBVA, i començarà a donar suport a la competició europea de la Lliga de Campions la temporada que ve.

En concret, l'acord reflecteix que l'equipament d'entrenament de l'equip dirigit per Julen Lopetegui mostrarà el logotip del banc, una decisió adoptat a tot just pocs dies que el combinat espanyol viatgi a Rússia per disputar el mundial. A més, CaixaBank suportarà gran part del negoci financer de la RFEF, com el pagament d'àrbitres o la gestió dels tràmits de futbolistes i entrenadors, així com les seves mutualitats.

"Aquest acord suposa una magnífica estratègia a llarg termini de la Federació, sumar i compartir experiències, i desenvolupar i ampliar tota la nostra operativa financera al servei d'una institució de les característiques de la Reial Federació Espanyola de Futbol com, per exemple, facilitar la gestió financera dels seus milió d'esportistes federats", ha afirmat Jordi Gual, president de CaixaBank.

"És una gran satisfacció donar suport a la Selecció Espanyola de futbol i acompanyar-la en els apassionants reptes que afrontarà durant els propers anys", ha declarat Gonzalo Gortázar, conseller delegat de l'entitat. Aquesta nova relació "complementa l'estratègia de CaixaBank per convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya, on ja patrocina 16 equips de Primera Divisió i 15 de Segona Divisió", ha afegit.

Noticias relacionadas

contador