wells-fargo-a-suivre-a-wall-street

Wells Fargo (-3%) ha guanyat més del que s'esperava durant l'últim trimestre del 2020. Concretament, l'entitat nord-americana ha registrat un BPA de 0,70 dòlars respecte als 0,63 dòlars que anticipava el consens d'analistes. A més, els seus ingressos han arribat als 17.900 milions de dòlars enfront dels 18.000 milions esperats.

"Malgrat que el nostre rendiment financer ha millorat i hem guanyat 3.000 milions de dòlars durant l'últim trimestre del 2020, els nostres resultats segueixen estant impactats per un ecosistema sense precedents", ha reconegut el seu conseller delegat, Charlie Scharf.

Scharf ha recordat, a més, que "necessitem treballar per deixar els nostres problemes enrere". En aquest sentit, Wells Fargo és un dels molts bancs dels EUA als quals la Fed permetrà reprendre la recompra d'accions durant el primer trimestre del 2021.

Els homes de Jerome Powell van aixecar la restricció a les entitats financeres més rendibles, reconeixent que la seva solidesa és suficient per remuntar la situació i tirar endavant.

Pel que fa als resultats, aquest dijous va ser el torn de BlackRock, que va ser la primera cotitzada a publicar resultats als EUA.

Noticias relacionadas

contador