wells-fargo-a-suivre-a-wall-street

Wells Fargo cau un 3% a Wall Street. L'entitat ha estat el segon gran banc dels EUA a publicar resultats del primer trimestre de 2020. JP Morgan ha aconseguit convèncer els inversors, tot i ingressar i guanyar menys... no així Wells Fargo, que ha tancat els primers compassos de l'any amb un BPA de només 0,01 dòlars, comparats amb els 0,62 dòlars anticipats pels analistes.

  • 60,05$
  • 0,23%

El colós bancari nord-americà ha ingressat durant aquest període 17.717 milions de dòlars, comparat amb els 19.284 milions de dòlars que anticipava pel consens. Fa un any, Wells Fargo va publicar un BPA d'1,20 dòlars.

Wells Fargo defensa que aquests resultats es deuen a les fortes provisions que han hagut de dur a terme per les creixents incerteses que presenta la crisi del virus i una més que probable (i severa) recessió econòmica.

"Els nostres comptes s'han vist impactades per 3.100 milions de dòlars en provisions, una xifra sense precedents, que reflecteix els temps que vivim", ha destacat el CFO (director financer) de l'entitat, John Shrewsberry.

Els ingressos nets per interessos del banc han caigut des de 12.300 milions de dòlars al 2019 a 11.310 milions d'enguany. Al seu torn, les comissions de targetes de crèdit han caigut un 6% internada fins als 892 milions de dòlars.

Noticias relacionadas

contador