tren caf ns

L'operador holandès NS (Nederlandse Spoorwegen), empresa que gestiona els serveis de rodalies i interurbans de la xarxa ferroviària holandesa, ha elegit CAF per al subministrament de la nova flota de trens de dos pisos destinats a serveis interurbans.

CAF

  • 33,85€
  • 0,89%

Aquest nou contracte dona continuïtat a l'anterior projecte de subministrament de 206 trens SNG-Civity per a serveis de rodalies, les darreres unitats de les quals estan sent actualment lliurades per part de CAF.

En aquesta ocasió, el contracte cobreix el subministrament de 30 unitats de 4 cotxes i 30 unitats de 6 cotxes, així com el suport tècnic per al seu manteniment, activitat que realitzarà el mateix NS. El volum del contracte recent signat supera els 600 milions d'euros, acord que preveu opcions addicionals de contractació de més unitats que incrementarien aquest import.

Aquest projecte s'emmarca dins dels plans que actualment està duent a terme NS per renovar la flota d'unitats de doble pis, i augmentar alhora la seva capacitat de servei per als propers anys. Està previst que les primeres unitats comencin a operar l'any 2028 als trajectes Intercity que travessen tot el país, existint la possibilitat de fer efectiva alguna de les opcions d'ampliació d'unitats i incorporar versions del tren que puguin fer trajectes transfronterers a altres països com Alemanya i Bèlgica.

Noticias relacionadas

contador