ep tranvias de caf para birmingham
CAF - Archivo

CAF ha estat seleccionada per Mitsubishi Corporation per al disseny i subministrament de 246 modernes unitats dièsel-elèctriques (DEMU), com a subcontractista dins el contracte adjudicat pel Ministeri de Transport i Comunicacions de la República de la Unió de Myanmar a Mitsubishi Corporation. El contracte inclou d'una banda el subministrament d'onze trens de sis cotxes destinats al projecte de millora de la línia ferroviària circular de Yangon, i per una altra, el subministrament de trenta trens més, també compostos per 6 cotxes, per al projecte de millora de la línia ferroviària Yangon-Mandalay II.

CAF

  • 32,15€
  • -0,31%

El volum de l'operació amb CAF supera els 500 milions d'euros i està finançat a través d'un préstec internacional en iens sota un acord signat entre els governs del Japó i Myanmar, la cobertura del qual no només inclou la part de subministrament de trens, sinó també cobrirà la millora integral de la infraestructura per a ambdues línies, incloent-hi la modernització dels sistemes de senyalització, obres de vies i millora de les estacions.

La primera línia cap a on aniran destinats 11 dels nous trens, anomenada línia circular, recorre al llarg dels seus 46 km el centre de Yagon, la ciutat comercial més gran de Myanmar.

D'altra banda, els altres 30 trens donaran servei a la línia Yangon-Mandalay, que uneix a través dels seus 620 km la pròpia ciutat de Yangon amb Naypyidaw, capital de país, i amb Mandalay, segona ciutat per importància a nivell comercial.

contador