burberry, delevingne, model, fashion

La companyia britànica de luxe i moda Burberry puja un 3% aquest dimecres a la Borsa de Londres després d'haver presentat els seus resultats anuals de l'exercici acabat el 31 de març. La companyia va guanyar un total de 413 milions de lliures, xifra que representa un 4,5% més que el seu benefici de l'any anterior, que es va quedar als 395 milions. Així mateix, Burberry ha anunciat un pla de recompra d'accions per valor de 150 milions de lliures.

  • 11,44£
  • 0,88%
Els ingressos han caigut un 1,4% fins als 2.730 milions de lliures, davant els 2.770 del primer trimestre de 2017

Encara que el benefici va augmentar durant el període, els ingressos han caigut un 1,4% fins als 2.730 milions de lliures, davant els 2.770 del primer trimestre de 2017, ha confirmat la companyia, que ha dit que aquest exercici ha estat un "any de transició "per a la marca, el nou director creatiu de la qual, Riccardo Tisci va assumir el seu nou paper el passat mes de març. Sobretot, Burberry ha apreciat una caiguda de les vendes al Regne Unit, especialment durant la primera meitat de l'any.

A més dels seus resultats, Burberry ha confirmat els seus plans per iniciar un nou programa de recompra d'accions de 150 milions de lliures, la intenció de la qual és completar durant l'exercici fiscal en curs. I la companyia també ha anunciat la signatura definitiva de l'acord per adquirir el negoci de marroquineria d'alta gamma de la seva proveïdor italià CF&P, amb l'objectiu de crear un centre d'excel·lència per als seus productes de cuir.

Marc Gobbetti, director executiu de Burberry, ha explicat que "durant un any de transició, estem satisfets amb el nostre exercici a mesura que comencem a executar la nostra estratègia. La nostra marca mostra signes prometedors". "Si bé, la transformació de Burberry encara està per arribar, els primers passos que s'han implementat per reactivar la nostra marca són prometedors", ha insistit.

Així mateix, Gobbetti ha remarcat que "amb Riccardo Tisci a bord i un sòlid equip, estem entusiasmats amb l'any que ve i mantindrem el focus en la nostra estratègia per oferir valor sostenible a llarg termini".

Des que es va iniciar l'exercici en curs, Burberry ha nomenat Gerry Murphy com el seu nou president, mentre que l'home més ric de Bèlgica, Albert Frère, va vendre la seva participació del 6,6% en el grup, que ostentava a través de la companyia Groupe Buxelles Lambert, per 520 milions de lliures, fet que va provocar una important caiguda de les accions.

Noticias relacionadas

contador