• Les vendes de Burberry durant el tercer trimestre van augmentar un 2%
burberry covent garden store, fashion, retail

Les vendes al segment minorista de l'empresa de tèxtil Burberry van ascendir a 719 milions de lliures esterlines (810 milions d'euros) entre octubre i desembre, tercer trimestre fiscal de la companyia tèxtil britànica, una xifra que suposa una caiguda del 2,2% respecte al mateix període de l'exercici passat, ha informat l'empresa.

  • 11,56£
  • 0,30%

En dades comparables, que exclouen l'impacte del canvi de moneda i les variacions en el perímetre de la companyia, les vendes de Burberry durant el tercer trimestre van augmentar un 2%.

En el còmput general dels resultats, Burberry preveu aconseguir un estalvi de costos acumulat de 60 milions de lliures (67 milions d'euros) el 2018.

"Estem construint sobre sòlids fonaments i totalment enfocats a aconseguir amb èxit els objectius del nostre pla multianual per posicionar Burberry fermament al sector del luxe i aconseguir un valor sostenible a llarg termini", va indicar Marc Gobbetti, conseller delegat de Burberry.

Mike van Dulken, analista d'Accendo Markets ha valorat els resultats trimestrals de l'empresa. "Quan els punts destacats operatius d'un comunicat comercial del tercer trimestre reiteren el pla de reestructuració plurianual presentat al novembre juntament amb una desagradable alerta de beneficis (els marges no creixeran fins al 2021, segons la companyia), hi ha una bona probabilitat que les xifres i les perspectives de creixement decebin. I així vam descobrir que Burberry comparteix un 7% de fora de joc aquest matí, incomplint els mínims de diversos mesos als nivells de comerç vistos per última vegada a finals de juliol.



Noticias relacionadas

contador