gasolinera bp

BP ha anunciat aquest dijous l'adquisició de Chargemaster, el major proveïdor britànic de recàrregues elèctriques, en disposar de fins a 6.500 punts de recàrrega al Regne Unit.

BP

  • 5,12£
  • -0,85%

El director operatiu de BP, Tufan Erfinbilgic, ha afirmat que "en BP creiem que la recàrrega ràpida i còmoda és clau per aconseguir amb èxit l'adopció de vehicles elèctrics".

Des de la petroliera esperen que 12 milions de vehicles elèctrics circulin per Regne Unit el 2040

A més, ha destacat que "reunir el principal minorista de combustible del Regne Unit i la seva major companyia de recàrrega, BP Chargemaster, oferirà una oferta clarament diferenciada per al creixent nombre de propietaris de vehicles elèctrics del país".

Es preveu que el nombre de vehicles elèctrics incrementi ràpidament durant les pròximes dècades, segons l'informe de BP. Per 2040, la companyia estima que circularan fins a 12 milions de vehicles elèctrics per les carreteres britàniques, respecte als 135.000 que circulaven el 2017.

Els clients de BP al Regne Unit podran accedir als carregadors de la nova BP Chargemaster a les estacions de servei durant els propers 12 mesos.

Noticias relacionadas

contador