boeing-mise-sur-l-ouvrier-bionique-pour-sortir-plus-de-dreamliner

Boeing puja més d'un 8% a la preapertura nord-americana, després d'enfonsar-se aquest dijous un 8% més, després d'anunciar que reprèn la fabricació d'avions.

La companyia aeroespacial i de defensa ha avançat que reprendrà la setmana vinent tota la producció d'avions comercials a les seves instal·lacions de Puget Sound, a l'àrea de l'estat de Washington, en "un enfocament per fases". El mes passat, Boeing va cessar les seves operacions en aquella i a d'altres instal·lacions nord-americanas a causa de les ordres de confinament promulgades per frenar la propagació del coronavirus.

"Aquest enfocament per fases assegura que tenim una base de subministrament fiable. El nostre equip de protecció de personal està disponible i hem implantat totes les mesures de seguretat necessàries per poder reprendre l'activitat essencial per als nostres clients", ha assenyalat Boeing en un comunicat.

Uns 27.000 treballadors de Boeing a l'àrea de Puget Sound, que inclou Seattle i els seus suburbis, tornaran a la producció dels avions 747, 767, 777 i 787, ha precisat la companyia. També ha destacat que el programa del 737 reprendrà la feina per a reiniciar la producció del 737 Max.

Boeing Carolina del Sud segueix en punt mort, ha afegit l'empresa.

Noticias relacionadas

contador