ep archivo   cartel de las bolsas y mercados espanoles bme en el palacio de la bolsa de madrid
Marta Fernández Jara - Europa Press - Archivo

El Comitè de Coordinació i Incorporacions de BME (operador dels mercats i sistemes financers a Espanya) ha aprovat el Document Informatiu d'Incorporació al Mercat (DIIM), que certifica que Axon Partners Group compleix els requisits d'incorporació a BME Growth.

Axon ha comptat en el procés amb l'assessorament de JB Capital Markets, GVC Gaesco, Impulsa Capital i Garrigues.

L'objectiu de l'OPS és col·locar el 15% del capital social de les accions, que actualment està en mans dels tres principals directius del grup: Francisco Velázquez, president executiu, Alfonso de León, conseller delegat de la divisió d'inversió i Dimitri Kallinis, conseller delegat de la divisió de consultoria.

La decisió de sortir a borsa es va adoptar a finals del 2021 i permetrà a Axon fer un salt de nivell i consolidar la seva posició global. Els fons obtinguts en l'ampliació de capital, tal com preveu el pla estratègic, tindran com a destinació potenciar l'estratègia d'expansió de la companyia, tant a nivell orgànic com inorgànic.

"La sortida a borsa farà que l'empresa sigui encara més forta i acceleri el seu creixement aprofitant el posicionament privilegiat de la companyia a totes les seves unitats de negoci", assenyala Francisco Velázquez, president d'Axon.

Així mateix, un altre dels objectius és que la plantilla pugui participar en la companyia i formar part de l'accionariat, juntament amb els inversors actuals. Axon és una companyia en què l'atracció i la retenció de talent és clau, i l'OPS servirà per donar accés als executius sènior al capital de l'empresa, proporcionant-los alhora un mecanisme de liquiditat de les seves accions.

De fet, aquesta OPS és una col·locació d'accions no a retail ni a banca privada, sinó adreçada a inversors institucionals i family offices, cosa que farà que Axon sigui una societat en què puguin participar treballadors, clients, proveïdors i els inversors institucionals esmentats.

Noticias relacionadas

contador