ep archivo   cartel de las bolsas y mercados espanoles bme en el palacio de la bolsa de madrid a 30
Marta Fernández Jara - Europa Press - Archivo

Aquest dijous comença la divuitena edició del Spring European Midcap Event. L'esdeveniment, que se celebra a París avui i demà, recupera aquest any el format presencial després de dues edicions virtuals a causa de la pandèmia. De la mà de BME, una desena de cotitzades espanyoles de mitjana i petita capitalització ('small-mid caps') es reuniran aquests dos dies amb inversors provinents majoritàriament de França (el 45%), el Regne Unit (el 15%), Alemanya i Suïssa.

La trobada té com a objectiu posar en contacte companyies de mitjana i petita capitalització de diferents països europeus amb més de 60 inversors interessats en aquest perfil d'empreses. A través de les trobades privades previstes, aquests inversors tindran l'oportunitat de conèixer i ampliar informació sobre aquest conjunt d'empreses espanyoles.

Assistiran empreses tant cotitzades a Borsa com a BME Growth. Entre elles hi haurà Arteche i Enerside, companyies que han debutat al mercat recentment.

Les companyies de menor capitalització també van comptar amb l'oportunitat de reunir-se amb inversors espanyols i internacionals a la passada edició del Fòrum Medcap, organitzat per BME, on es van celebrar gairebé 1.000 reunions privades.

Aquesta iniciativa es desenvolupa en el marc del projecte BME 4Companies, l'objectiu del qual és impulsar la liquiditat i la capacitat de finançament de les companyies mitjançant l'increment de la transparència i les relacions d'aquestes empreses amb els mercats.

contador