• Tots els consellers d'Hispània han acordat acceptar l'oferta
cbhispania9 short

Alzette Investment, filial de Blackstone, ha elevat la seva oferta sobre el 100% d'Hispània -aprovada per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) el passat 12 de juny i el termini d'acceptació de la qual va començar el 14 de juny-, fins als 18,25 euros per acció des dels 17,45 euros.

  • 17,82€
  • 0,00%

En un fet rellevant enviat a la CNMV, Alzette ha informat que Hispània els ha confirmat que considera que l'oferta, al preu revisat, "és atractiva" i que el Consell d'Administració d'Hispània la recomanarà "unànimement" als accionistes. Així mateix, ha assenyalat que tots els consellers d'Hispània han acordat acceptar l'oferta revisada respecte a la totalitat de la seva participació en Hispània constituïda, en el seu conjunt, per un total de 48.108 accions representatives del 0,044% del capital social d'Hispània.

Addicionalment, Azora Altus, Azora Capital i Azora Gestió s'han compromès irrevocablement a acceptar l'oferta revisada respecte a la totalitat de la seva participació en Hispània constituïda, en el seu conjunt, per un total de 1.170.347 accions representatives d’aproximadament el 1,070 % del capital social d'Hispània. Per la seva banda, Canepa Management, com a societat gestora de Row Fund I (soci de control de Tarmelane, accionista titular de 5.250.000 accions representatives d’aproximadament el 4,809% del capital social d'Hispània) s'ha compromès a fer que els administradors de Tamerlane subscriguin i lliurin a Alzette un compromís irrevocable d'acceptació de l'oferta revisada amb la totalitat de la referida participació en Hispània.

Alzette ha comunicat que presentarà la documentació de la millora de l'oferta a la CNMV per a la seva autorització no més tard del proper dijous 28 de juny de 2018.

Fins a aquesta millora de preu, Hispània considera l'oferta del fons nord-americà "no sol·licitada" i havia fitxat diversos assessors legals i financers per promoure "alternatives que maximitzin el valor de la societat”.

Hispània se situa aquest divendres entre les companyies que més pugen del Continu després de conèixer aquesta millora (+3%).

Noticias relacionadas

contador