ep archivo   bertrand kan expresidente no ejecutivo de cellnex
CELLNEX - Archivo

Nou moviment de calat al Consell d'Administració de Cellnex Telecom. Bertrand Kan i Peter Shore han comunicat aquest dimarts la seva decisió de dimitir del seu càrrec com a consellers amb efecte immediat.

  • 35,26€
  • 0,69%

Betrand Kan ja va deixar el càrrec de president de la companyia el 27 de març passat després de les crítiques del fons TCI, que va mostrar públicament el seu desacord amb la seva gestió i li havia exigit també la seva sortida del Consell.

Kan i Shore havien format part del màxim òrgan directiu de Cellnex des de la sortida a borsa de la companyia, el maig del 2015. Tot i això, després de la marxa del conseller delegat, Tobías Martínez, el fons TCI, liderat per l'inversor Chris Hohn, va criticar la tardança a nomenar-ne un nou CEO i va demanar la seva sortida.

"En nom del Consell d'Administració de Cellnex", ha declarat Anne Bouverot, presidenta no executiva de Cellnex que va substituir la setmana passada Kan, "m'agradaria expressar la nostra gratitud i reconeixement per aquests 8 anys de compromís i dedicació al projecte".

Per part seva, Kan i Shore han destacat les "diferències irreconciliables amb el Consell en relació amb la gestió, la direcció i el procés de successió de la societat" per explicar la seva dimissió.

NOMENAMENT D'UN NOU CEO

A partir d'ara, Cellnex se centrarà en la contractació d'un nou conseller delegat. Pel que sembla, la marxa de Kan i Shore és perquè s'oposaven al nomenament de Marco Patuano.

El directiu italià, molt proper a la família Benetton, un dels principals accionistes, ja va presidir Cellnex entre el 2018 i el 2019 i ha dirigit Telecom Italia i Edizione, el hòlding dels Benetton.

En aquest sentit, el fons TCI i la resta de consellers sí que recolzen el nomenament de Patuano com a conseller delegat.

Noticias relacionadas

contador