ep archivo - la consejera delegada de bankinter maria dolores dancausa durante la presetacion de
BANKINTER - Archivo

Bankinter ha rebota un 1,63% aquest divendres i és l'última protagonista de l'informe de Berenberg. La casa d'anàlisi alemanya reitera el consell de mantenir i el seu preu objectiu, de 5,4 euros, a la cotitzada de l'IBEX 35 que, a hores d'ara, ha tancat als 5,61 euros per acció.

  • 7,57€
  • 1,69%

Des de Berenberg asseguren que el banc espanyol "està ben valorat" ara mateix, i els seus analistes opinen que "la robusta gestió dels riscos poden sostenir els seus guanys".

Berenberg assenyala també que "en comparació amb seus rivals, el seu creixement depèn menys de les condicions de mercat". A més, "malgrat que els guanys de les seves accions no poden ser per sempre, les seves perspectives de creixement són millors que les dels seus competidors domèstics".

Els de Dancausa acaben d'anotar-se un benefici de 148,3 milions el primer trimestre del l'any, un 13,8% més. El banc ha aconseguit així batre estimacions i els experts, més enllà de Berenberg, valoren positivament els seus comptes. "Fortalesa del negoci bancari i sòlids nivells de ROE", destacaven, per exemple, els analistes de Renta 4.

Noticias relacionadas

contador