ep archivo - piscina de fluidra
FLUIDRA - Archivo

Fluidra ha tancat el primer semestre del l'any amb un benefici net de 174,2 milions d'euros, "triplicant els beneficis del primer semestre del 2020", i les vendes de la qual han arribat als 1.187 milions (+54%), ha informat aquest divendres en un comunicat.

  • 19,95€
  • 3,10%
Análisis Técnico
S2
36.40
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Una directriu alcista no és ni més ni menys que una recta suport, una recta d'acceleració dels preus on cada vegada que el subjacent cau aconsegueix entrar diners al mercat. En aquest punt la demanda és més gran que l'oferta i per tant el preu reacciona a l'alça i aquí rebota. Aquesta recta suport es caracteritza per construir sempre mínims creixents i hem d'exigir-li que, com a mínim, hi presenti tres punts de suport o de tangència.

I això és el que tenim en Fluidra des dels mínims d'abril de l'any passat, una recta suport amb més de tres punts de suport en la recta. Aquesta passa en el moment actual per la zona dels aproximadament 32 euros. Anem a veure com es comporta el preu davant d'aquesta potencial zona de suport. Però mentre el preu no digui el contrari, cal seguir confiant en la tendència alcista de fons, o primària.

fdr300721
Gràfic diari de Fluidra

Noticias relacionadas

contador