ep cartel de mediaset espana en la sede de telecinco en madrid espana a 5 de marzo de 2020
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

"Després d'un sòlid primer trimestre, el pitjor encara ha d'arribar". Ho diuen els experts de Berenberg. La casa d'anàlisi alemanya reitera el seu escepticisme respecte a Mediaset España, per a la qual mantenen el consell de 'mantenir' i en rebaixen el preu objectiu, de 3,60 euros a 3,40 euros (actualment cotitza a 3,27 euros per acció).

  • 2,89€
  • -4,24%

Els alemanys reconeixen que Mediaset "ha tancat un sòlid primer trimestre, donades les circumstàncies". Berenberg assenyala l'ensulsiada del mercat televisiu a Espanya durant el confinament al país com una de les grans amenaces per a la companyia.

Berenberg rebaixa així les seves expectatives en aquest aspecte i les situa en una forquilla que va del -15% al -18%. Només a l'abril, la casa d'anàlisi recorda que es preveu una caiguda del 60% del mercat televisiu.

Els alemanys veuen, això si, un catalitzador positiu en l'aprovació d'MFE (Media For Europe): "L'esperança que després que els jutjats espanyols puguin tornar a obrir les portes per dur a terme el procés i donar llum verda a l'operació", matisa Berenberg. Els analistes subratllen a més "la confiança de la directiva de l'empresa en què la fusió pot dur-se a terme en qüestió de setmanes des de rebre l'aprovació".

Finalment, Berenberg li reconeix a Mediaset que, malgrat tot, "es tracta d'un negoci ben gestionat que ha dut a terme una reducció de costos reeixida".

Noticias relacionadas

contador