• Reitera el consell de 'mantenir'
mediaset espa a sede 2
Mediaset

Mediaset es manté 'tranquil·la' en borsa aquest dilluns (+0,4%) tot i el 'cop de destral' de Berenberg, que ha retallat el seu preu objectiu sobre la companyia fins als 7,60 euros des dels 9,70 euros i ha reiterat el seu consell de 'mantenir'. Això sí, aquest nou preu teòric encara atorga a Mediaset un potencial de revaloració destacat de l’11% des dels nivells actuals de cotització (6,80 euros).

  • 2,89€
  • -4,24%

Els experts de Berenberg han pres aquesta decisió després de conèixer els resultats que la companyia va publicar dimecres passat. Segons l'opinió d'aquests experts, els comptes de Mediaset han estat "febles". "Atès aquest feble primer semestre (...) estem retallant les nostres estimacions de publicitat per tot l'any. Ara veiem un increment del 0,2% en els ingressos de publicitat per 2018 enfront de la nostra estimació prèvia del 2,5%. Això es basa en la suposició d'un augment del 0,75% durant el tercer trimestre i del 2,5% durant el quart trimestre", expliquen aquests experts.

"Per 2019, mantenim la nostra estimació d'1,4%, igual que per al 2020, quan vam assumir un augment del 2%", afegeixen des de Berenberg, alhora que adverteixen que encara veuen més risc a la baixa en Mediaset a causa de la contínua feblesa de la publicitat.

Berenberg considera que Mediaset està barata als nivells actuals "si observem els múltiples de 2018 i el rendiment del flux de caixa lliure".

"El problema és que la direcció ha reconegut que els costos se situen, en general, al voltant dels 1.000 milions d'euros, però la tendència publicitària segueix sent decebedor, cosa que suggereix que els beneficis actuals poden no ser sostenibles. Seguim creient que Mediaset provarà que el seu flux de caixa és més sostenible del que el mercat creu, però l'absència de senyals convincents en aquest sentit ens manté cautelosos de moment", conclouen des de Berenberg.

Noticias relacionadas

contador