ep catalunya espana a 26 de febrero de 2020
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

La companyia alemanya Berenberg ha elevat aquest dimarts encara més el preu objectiu de Cellnex, fins als 79 euros des dels 75 euros previs. Aquest preu suposa atorgar a la companyia un potencial proper al 60% des dels nivells actuals de cotització (49,8 euros). Quant a la seva recomanació, reitera comprar.

  • 31,03€
  • -0,10%

Berenberg afirma que Cellnex mostra "un important marge de millora, amb o sense Alemanya".

"Creiem que els aspectes positius del seu pla d'inversions estan lluny de ser valorats, ja que les accions segueixen cotitzant amb un descompte respecte a les empreses de torres independents amb seu als Estats Units que és similar a la mitjana històrica", explica.

Aquests experts insisteixen que els títols de la companyia "ofereixen un marge de pujada important a mitjà termini" recolzat per diferents aspectes. Així, destaquen un creixement orgànic resistent i el fet que és líder del sector; una "atractiva" opció de fusions i adquisicions, tant com adquirent com a objectiu potencial; i un sòlid equip directiu amb un historial provat de creació de valor i assignació intel·ligent de capital.

Noticias relacionadas

contador