ep archivo   sede de cellnex
EUROPA PRESS - Archivo

Cellnex ha llançat una emissió de bons a set anys a la Borsa de Dublín, el preu i condicions finals dels quals poden conèixer-se aquest mateix dimarts, segons han informat fonts del mercat a Europa Press.

  • 31,39€
  • 0,74%

Aquesta emissió de deute està dirigida a inversors professionals i contraparts elegibles, i la seva data de negociació comença el 7 de juny amb un cupó anual.

Aquesta operació es realitza poc després que Cellnex hagi tancat la seva última ampliació de capital per 7.000 milions d'euros.

L'emissió correria a càrrec d'un ampli grup de bancs formats per Banc Santander, Banc Sabadell, BBVA, BNP Paribas, CaixaBank, Crédit Agricole, Deutsche Bank, Barclays i Goldman Sachs, entre d'altres, segons detalla Bloomberg.

Les agències de qualificació S&P i Fitch han atorgat respectivament notes de 'BB+' i 'BBB-' a Cellnex.

Després de l'ampliació, l'empresa espanyola comptava a l'abril amb una liquiditat de 22.700 milions d'euros, 11.900 milions d'euros en efectiu i 10.800 milions en línies de crèdit no utilitzades, segons la seva presentació de resultats.

El deute net de Cellnex és de 200 milions d'euros, mentre que, el deute en brut puja fins als 12.100 milions d'euros amb una vida mitjana d'entre 6,2 i 6,9 anys.

L'empresa de torres de telecomunicació haurà d'abonar 600 milions d'euros el 2022 i 147 milions d'euros el 2023 relatius a l'emissió de bons en euros i lliures i deutes bancaris.

Noticias relacionadas

contador