ep archivo - recurso de productos de viscofan
VISCOFAN - Archivo

Berenberg ha rebaixat el preu objectiu a Viscofan, fins a situar-lo als 70 euros per acció. "Ens preocupa que els vents en contra dels costos a curt termini, en particular de l'energia, puguin generar una decepció als marges per a l'orientació del 2023", diuen els analistes.

  • 60,50€
  • -1,47%

Tot i això, reconeixen que "si els preus del gas a Europa segueixen sent més baixos gràcies als alts nivells d'emmagatzematge, les nostres estimacions poden resultar massa conservadores".

Com expliquen en un informe recent, creuen que Viscofan és "un operador d'alta qualitat en l'atractiu i estructuralment creixent mercat dels budells artificials per a embotits". En una perspectiva a més llarg termini, consideren que els costos "danyaran desproporcionadament els parells financerament febles més que a Viscofan, millorant així el posicionament competitiu de Viscofan".

Per part seva, per a l'analista de Bolsamanía César Nuez, "Viscofan segueix amb la mirada posada en els màxims històrics que presenta als 63,05 euros, màxims històrics aconseguits al començament de l'any". Per això caldrà estar "molt pendents de la superació d'aquest nivell de preus, ja que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 67 euros".

Noticias relacionadas

contador