ep sede de viscofan 20210128175204
VISCOFAN - Archivo

Els experts de Berenberg han elevat lleument el preu de Viscofan fins als 71 euros des dels 70 euros previs, alhora que reiteren el consell de comprar. Viscofan cotitza actualment al voltant dels 59 euros per títol.

  • 60,60€
  • -0,98%

En un informe publicat aquest dilluns, Berenberg indica que espera que la companyia "superi les expectatives d'ingressos del consens el segon semestre en un 12% i que això compensi amb escreix uns marges més febles del previst".

Les estimacions del consens de Bloomberg impliquen un creixement dels ingressos al segon semestre del 10,5%, mentre que Berenberg espera que un 9% dels preus, un 3% de creixement del volum i un 8% de vent de cua del tipus de canvi contribueixin a un creixement dels ingressos del 24%.

"No obstant, creiem que les expectatives del consens sobre el marge d'EBITDA del 24,4% són massa elevades i, al seu lloc, estudiem un 22,4% molt més conservador per al segon semestre", necessiten aquests analistes.

Amb tot, Berenberg preveu que el creixement domini a la part alta del compte de resultats, impulsant l'EBITDA un 3% per sobre de les expectatives per al segon semestre, amb un risc a l'alça per a les estimacions de marges.

Viscofan publicarà els resultats del tercer trimestre el 20 d'octubre. "La nostra anàlisi se centra en les xifres del segon semestre previstes pel consens, per la qual cosa esperem que es produeixin millores després de la seva publicació. Al setembre vam incloure Viscofan a la nostra llista de favorits i en aquesta nota elevem el nostre preu objectiu fins als 71 euros", precises des de Berenberg.

Noticias relacionadas

contador