ep autelsi premia a viscofan por su proyecto de 5g con telefonica espana
TELEFÓNICA

Els analistes de Banc Sabadell han reiterat el consell de compra sobre Viscofan i han elevat un 12% el preu objectiu de la companyia, fins als 68 euros per acció, després dels resultats presentats aquest dijous pel fabricant navarrès d'embolcalls alimentaris.

  • 60,20€
  • 0,17%

Viscofan va obtenir durant els primers nou mesos de l'any uns guanys de 105,1 milions d'euros, xifra que suposa un 5,4% més, mentre que el resultat net reportat del tercer trimestre va augmentar un 12,8%, fins als 40,2 milions d'euros. La companyia va ressaltar que les xifres estan en línia amb les perspectives marcades per al conjunt del 2022.

Els experts de Sabadell han elevat un 7,4% de mitjana la seva estimació de vendes per al període 2022-2026, tot i que han retallat un 1,7% la seva estimació mitjana per a l'EBITDA durant els propers anys a causa de l'acceleració de la inflació".

La pujada de la valoració es deu al fet que han realitzat un rollover de cara al 2023, cosa que dona un potencial alcista del 13% i justifica el seu consell de compra.

Noticias relacionadas

contador