ep josep oliu banco sabadell 20190718100005
EUROPA PRESS - Archivo
1,48€
  • -0,02€
  • -1,20%

Sabadell ha marcat aquest dimarts nous mínims històrics de la mà de Berenberg, que aprofundeix una mica més en la 'ferida' de l'entitat i publica un informe titulat: 'Banc Sabadell: les decepcions s'accentuen'.

La companyia alemanya ha retallat el preu objectiu de l'entitat fins a 1 euro (des d'1,10 euros), alhora que reitera el consell de 'mantenir'. Sabadell torna a situar-se entre els valors de l'IBEX que més cauen aquest dimarts, amb descensos propers al 4%, fins a 0,79 euros.

"Els fonamentals de la banca espanyola es mantenen pobres. En un context de tipus d'interès més baixos per més temps, Sabadell ha retallat les seves previsions per a 2019. No obstant això, al nostre parer, seguirà sent difícil d'aconseguir-les", adverteixen des de Berenberg.

Aquests analistes avisen que "els vents en contra" per a l'entitat "continuaran fins al 2020 i més enllà", i afegeixen: "Les nostres estimacions estan un 15% per sota de les del consens".

Malgrat tot, Berenberg reconeix que Sabadell està cotitzant amb un descompte del 25% respecte als seus parells, i en la seva opinió gran part d'aquest mal escenari ja està descomptat en el preu actual. "Reiterem el nostre consell de mantenir i reduïm el nostre preu objectiu fins a 1 euro des d'1,10 euros", conclouen.

Noticias relacionadas

contador