ep archivo   sucursal banco bbva
EUROPA PRESS - Archivo

BBVA ha notificat aquest dilluns l'execució d'un 32% de l'import monetari del primer segment del seu programa de recompra d'accions, pel qual ha superat el 5% d'accions en autocartera, tal com ha informat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 10,99€
  • 4,57%

L'entitat ha aconseguit, en concret, el 5,044% dels títols de forma directa i el 0,237% de forma indirecta.

BBVA ha notificat aquest dilluns una nova actualització del programa de recompra d'accions, el primer segment del qual té un límit de 356,5 milions d'accions i un import monetari màxim de 1.000 milions d'euros.

Actualment, l'entitat ha executat un 32% del pressupostat per al programa de recompra d'accions, pel qual ja s'han adquirit 65,3 milions de títols, la finalitat dels quals és amortitzar-los per reduir el capital.

Segons la informació facilitada al març, el primer segment no finalitzarà abans del 16 de maig ni més tard del 30 de juny del 2022, encara que és possible que finalitzi abans, si s'arriba als límits màxims d'accions o l'import monetari màxim. Això sí, BBVA es reserva el dret de suspendre temporalment o finalitzar anticipadament si passa alguna circumstància que així ho aconselli o exigeixi.

Noticias relacionadas

contador