cbbbva8 short1

BBVA i Iren han signat una línia d'avals per import de 10 milions d'euros que es destinaran a iniciatives i projectes verds, segons ha informat l'entitat en un comunicat. En concret, els avals d'aquesta línia donaran suport a iniciatives del grup vinculades a activitats d'eficiència energètica, energies renovables, gestió de residus, tractament d'aigües i transport sostenible.

D'aquesta manera, Iren es converteix en la primera companyia d'Itàlia en certificar com a verd una línia d'avals de banca transaccional corporativa que s'utilitzarà en projectes amb impacte potencial en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacionals Unides.

Segons ha explicat l'entitat, la metodologia que utilitza el seu equip de banca transaccional "no té precedents a la indústria" i permet donar suport a les empreses en els seus projectes dirigits a millorar el medi ambient i la societat, així com promoure la innovació en les seves estratègies de sostenibilitat.

BBVA va aprovar el 2018 el seu 'Compromís 2025', pel qual mobilitzarà 100.000 milions d'euros fins al 2025 en finançament verd, infraestructures sostenibles, emprenedoria social i inclusió financera.

Per Iren, la sostenibilitat representa un dels seus pilars estratègics del 'Pla de Negocis 2022', en virtut del qual es compromet a destinar més del 50% de les inversions previstes en els seus objectius en la descarbonització, l'economia circular o la protecció dels recursos hídrics.

Noticias relacionadas

contador