carlostorresbbva
BBVA

A la recta final de la setmana passada van ser molts els bancs que superaven resistències, tant aquí com a Europa. Entre ells, destaquen els senyals de fortalesa de BBVA, Santander i Bankinter.

  • 10,51€
  • -0,43%

Santander i BBVA, com hem comentat temps enrere, continuen sent els dos títols del sector financer que millor s'estan comportant aquest any. Tècnicament parlant, el que tenim davant és un doble suport en forma de retrocés temporal a la part superior del canal baixista pel qual s'ha estat desplaçant el preu des de gener de 2018 fins a mitjans de febrer d'aquest any. Així, el que durant molt de temps va ser zona de resistència ara ha demostrat ser suport. I a més, aquest divendres aconseguia emportar-se la resistència dels 5,4 euros.

Correccions puntuals a part, podem dir que la següent zona de resistència en els títols de l'entitat basca es troba en el buit baixista de la sessió del 10 d'agost als 5,6640 euros. I per sobre i de major rellevància tenim la zona dels 6-6,10 euros, que coincideix amb un ajust del 61,8% de Fibonacci de tota l'última gran caiguda.

bbva150419
Gràfic diari de BBVA des de finals de 2017

Noticias relacionadas

contador