• Segons informa Vozpópuli, "les negociacions estan en fase molt avançada"
ep francisco gonzalez presidentebbva
BBVA

BBVA negocia la possible venda del seu negoci immobiliari al fons d'inversió nord-americà Cerberus. L'entitat ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que "està en converses amb Cerberus Capital (Cerberus), entitat que s'ha interessat en adquirir el negoci de Real Estate del banc a Espanya", ha assenyalat el banc.

  • 10,30€
  • 0,98%

"En aquest moment no es pot determinar si les converses conclouran o no en un acord, ni els seues termes o condicions, si s'arribés", indica al fet rellevant. El banc que presideix Francisco González ha informat l'organisme regulador de les novetats d'aquest procés després de la informació que publica aquest dijous Vozpópuli. BBVA "podria tancar durant el mes d'octubre el Projecte Marina, amb el qual vol traspassar la seva immobiliària Nia i gran part del seu maó a Espanya al fons Cerberus", indica aquesta publicació.

En aquesta informació s'apunta que "les negociacions estan en fase molt avançada i BBVA ha descartat que hi entrin a competir més fons". Per tant, si el fons nord-americà vol comprar i el banc vol vendre, només queda acordar el preu. Els actius de Nia superarien els 5.000 milions d'euros.

L'entitat estaria interessada a donar sortida a la totalitat d'aquesta filial, que representa només una part dels 8.750 milions d'euros d'exposició immobiliària neta que té en balanç, segons apuntava el Confidencial el passat mes d'agost. Per aquestes mateixes dates, Cerberus feia oficial la compra la immobiliària de Liberbank, Minihabitans, per 85 milions i l'acceptació de la gestió en exclusiva dels actius immobiliaris.

Noticias relacionadas

contador