bayer-chimie-labo

Bayer ha confirmat que els assajos clínics amb un tractament contra el càncer estan donat resultats positius. El fàrmac Larotrectinib mostra "una activitat antitumoral robusta contínua en diferents tipus de tumors i en adults i nens", ha assegurat en un comunicat.

  • 26,33€
  • 0,32%

Les dades de Larotrectinib, que està actualment sota revisió reguladora a la Unió Europea i als EUA, han mostrat "una alta taxa de resposta" en el 81% dels pacients. Als dotze mesos de començar amb aquest tractament, el 75% van millorar, mentre que el 84% dels pacients afectats es van sotmetre a una cirurgia per intenció curativa.

"És emocionant veure que Larotrectinib ofereix respostes als pacients en aquests estudis amb càncer de fusió TRK, en diferents edats i tipus d'origen del tumor", ha dit el metge i professor del departament d’Oncologia de Rigshospitalet (Copenhaguen), Ulrik Lassen.

Bayer està desenvolupant aquest tractament a nivell mundial al costat de la biofarmacèutica Loxo Oncology. "Aquestes dades d'un gran grup de pacients amb càncer de fusió TRK són veritablement encoratjadores: ens acosten un pas més per oferir aquest tractament als pacients". "Esperem oferir aquesta opció de tractament potencial a adults i nens amb càncer de fusió TRK al més aviat possible", assegura Scott Z. Fields, vicepresident i cap de desenvolupament d'oncologia en la divisió farmacèutica de Bayer.

L'Administració de Drogues i Aliments dels Estats Units (FDA) va acceptar la Sol·licitud de Nou Medicament (NDA) presentada per Loxo Oncology i va atorgar una revisió prioritària per Larotrectinib. Bayer ha presentat una Sol·licitud d'Autorització de Comercialització (MAA) a la Unió Europea i s'estan realitzant sol·licituds addicionals en altres mercats.

Noticias relacionadas

contador