• Bayer ha dit que anunciarà aquest ajust amb la presentació de les xifres del segon trimestre
ep sedebayer iberiasant joan despi barcelona
DAVID CARDELÚS/BAYER

Bayer està caient un 5% en el DAX i un 5,95% al ​​Mercat Continu després d'anunciar que s'haurà d'ajustar a la baixa les seves previsions per a la divisió de Crop Science (cultius científics) per a l'any fiscal 2017. La companyia ha assenyalat que, malgrat un encoratjador començament de l'any i de la bona dinàmica de creixement, ha tingut problemes amb els inventaris al Brasil. Per aquesta raó, Bayer ha dit que treballarà amb els seus clients per iniciar mesures encaminades per normalitzar la situació.

  • 27,40€
  • 1,88%

"Això tindrà un efecte únic de 300 a 400 milions d'euros sobre els resultats (EBITDA abans de partides especials) per a tot l'any 2017. Ja s'estan adoptant les mesures comptables apropiades per al segon trimestre", ha assenyalat la companyia en un comunicat.

Bayer preveu que els guanys es vegin també afectades per l'evolució desfavorable de les divises. "L'acompliment dels negocis de la Divisió de Salut del Consumidor (Consumer Health Division) és més feble del que s'esperava", ha assenyalat la farmacèutica.

Per tot això, Bayer va ajustar les seves previsions anuals de vendes i guanys en les divisions de Crop Science i Consumer Health. "Això també donarà lloc a ajustos en les previsions dels indicadors de vendes i ingressos del grup. Per contra, la Divisió de Productes Farmacèutics (Pharmaceuticals Division) i Covestro continuaran tenint un fort acompliment. La unitat de negoci de Salut Animal (Animal Health) està complint amb les expectatives", ha afegit la companyia.

Bayer ha anticipat que les previsions s'ajustaran durant la preparació de l'informe de resultats per al segon trimestre i s'anunciaran amb la publicació d'aquestes xifres.

Noticias relacionadas

contador