ep planta de tecnicas reunidas
TÉCNICAS REUNIDAS - Archivo

Uns resultats "decebedors". És el motiu principal pel qual els analistes de Barclays han decidit retallar el preu objectiu a les accions de Técnicas Reunidas, des dels 17 als 12 euros. No obstant això, mantenen la seva recomanació de sobreponderar: "creiem que encara presenta un potencial alcista significatiu i, per tant, considerem que la venda massiva és una cosa exagerada".

  • 9,54€
  • 3,41%

Segons assenyalen en un recent informe, de les empreses que cobreix Barclays, Técnicas Reunidas va tenir "els resultats més decebedors durant la temporada de resultats, registrant ingressos baixos, un marge ajustat feble, una provisió de 61 milions d'euros per cobrir problemes no resolts, un impacte de la Covid-19 molt més ampli del que s'esperava i recorrent al Govern per reforçar-ne el balanç".

En la seva opinió, que els marges d'EBIT subjacents del primer semestre estiguessin al nivell esperat del 3% "és un punt discutible". Consideren que l'acció va patir, amb un rendiment inferior al del sector en un 23%, però des de llavors s'ha recuperat aproximadament un 7%.

Apunten que Técnicas Reunidas té una "forta cartera de comandes i els marges haurien de recuperar-se a mesura que es reinicien els projectes que es van alentir". A més, amb una sèrie de projectes en la provisió durant el trimestre, "els marges reportats podrien superar l'expectativa de taxa d'execució a mitjà termini del 4%".

Tot i això, asseguren que "el moment de qualsevol retorn a la normalitat segueix sense estar clar. En els nostres nous números, retardem qualsevol recuperació en els números reportats al segon semestre del 2022 i hi incloem els continus impactes de la Covid-19".

Noticias relacionadas

contador