ep autopista lbj de ferrovial en texas estados unidos
FERROVIAL - Archivo

Barclays retalla el preu objectiu de Ferrovial des dels 29 fins als 26 euros per acció, segons l'última anàlisi de la firma publicat aquest divendres. Actualment, el grup presidit per Rafael del Pino cotitza per sobre dels 21 euros. Registra una caiguda de 2,7%, la qual cosa li situa com el segon pitjor valor de l'Ibex de la jornada.

  • 21,21€
  • 2,56%

A la seva valoració, Barclays considera que el negoci de carreteres de Ferrovial a penes ha aconseguit millorar la seva activitat des del mes de juny.

No obstant això, preveu que els ingressos per acció se situïn enguany en els 0,81 euros, enfront de l'estimació prèvia de 0,45 euros per títol.

En canvi, per al pròxim exercici, l'estimació d'ingressos per títol de Barclays Research es rebaixa dels 0,43 als 0,12 euros, segons la citada anàlisi.

Precisament, aquesta setmana i dins del negoci de carreteres, Ferrovial ha tancat el refinançament de l'autopista LBJ Expressway, a Texas (EUA). A través del consorci LBJ Infrastructure Group, liderat per la seva filial Cintra, ha realitzat una emissió de bons per import de 544,5 milions de dòlars, emesos amb una prima que ha elevat la xifra rebuda fins als 622 milions de dòlars.

Noticias relacionadas

contador