meinrad spenger (másmóvil) portada
Alberto Sánchez - Bolsamanía

Barclays continua creient en MásMóvil. El banc britànic manté la recomanació de 'sobreponderar' per a la 'teleco' i li reitera un preu objectiu de 23 euros, des dels seus nivells actuals de 17,50 euros per acció.

  • 22,50€
  • 0,00%

"Està guanyant en un mercat molt dur", reconeixen els analistes de Barclays. "MásMóvil acaba de publicar uns sòlids resultats trimestrals, especialment en aquestes circumstàncies", continuen.

"No sols això, també ha reiterat les seves previsions per a 2020 i 2021, per la qual cosa confiem que la 'teleco' continuï gaudint d'una part del pastís a Espanya gràcies al seu posicionament respecte als seus competidors", postil·la l'entitat financera.

"I tot, malgrat que ara mateix totess estan oferint dades mòbils il·limitades, i que rivals com Euskaltel són a punt de llançar-se a escala nacional", asseveren.

"Tanmateix, no creiem que això suposi un gran desafiament per a la bona trajectòria de MásMóvil, per la qual cosa li reiterem la nostra confiança, després d'uns comptes publicats a l'abril millors del que s'esperava".

Noticias relacionadas

contador