ep archivo   recurso de solaria
SOLARIA - Archivo

Barclays eleva aquest divendres el preu objectiu de Solaria fins als 18,60 euros des dels 17,70 euros previs, encara que reitera el consell d'infraponderar. No en va, el nou preu encara se situa un 16% per sota del nivell actual de cotització (22,3 euros).

  • 10,02€
  • 0,25%

Barclays ha modificat la valoració sobre Solaria després d'actualitzar la seva hipòtesi sobre el preu de l'electricitat per a la companyia arran de la resistència dels preus de l'energia a termini a la Península Ibèrica i Europa.

"Considerant una majoria de volums generats a preus de PPA (per sota de 40 euros/MWh), actualitzem les nostres hipòtesis sobre el preu de l'energia aconseguida per a Solaria, que continua sent inferior als preus futurs estimats per al 2023", explica.

BERENBERG REITERA 'COMPRAR' SOLTEC

Les renovables són aquest divendres al punt de mira dels analistes. Berenberg ha reiterat el consell de Soltec de comprar i el preu objectiu de 8 euros (la qual cosa suposa atorgar-li un potencial de revaloració superior al 50%).

Aquests analistes expliquen que, des que van adoptar una postura més alcista sobre la companyia, al mes de maig passat, les seves accions han pujat un 46%. Tot i això, encara continuen acumulant caigudes anuals del 16% en comparació amb el seu homòleg Array Technologies (Array), que puja un 40% l'any, i amb el seu homòleg més proper, Solaria, que es revalora un 30% anual.

Aquestes empreses, afegeix Berenberg, s'han beneficiat de la millora de les perspectives del mercat solar tant als Estats Units (gràcies a la Llei de Reducció de la Inflació ia la moratòria dels aranzels sobre els panells solars), com a Europa (gràcies a REPowerEU ia la cerca de l'autosuficiència energètica).

"Si Soltec aconseguís el nostre objectiu de preu, les accions només pujarien un 29% al llarg de l'any, cosa que no sembla desgavellat tenint en compte l'evolució de les seves homòlogues", comenten des de Berenberg.

Noticias relacionadas

contador