ep archivo   david ruiz de andres fundador y consejero delegado de grenergy en la bolsa de madrid
GRENERGY - Archivo

Els experts de Barclays han elevat aquest dilluns el preu objectiu de Grenergy lleugerament -fins als 42 euros per títol des dels 40 euros previs- alhora que reiteren el consell de neutral sobre la companyia renovable.

  • 29,15€
  • 0,00%

Aquest preu objectiu suposa atorgar a Grenergy un potencial del 15% des dels nivells actuals de cotització (36,40 euros).

Barclays ha realitzat aquesta revisió de valoració després d'actualitzar la hipòtesi de preus de l'energia per a Grenergy. "Actualitzem el preu mitjà aconseguit com una mitjana ponderada entre el mercat i l'exposició al PPA (per sota dels 40 euros/MWh)", explica.

Cal recordar que, divendres passat, Barclays va elevar el preu objectiu d'una altra companyia renovable espanyola, Solaria, fins als 18,60 euros des dels 17,70 euros previs, alhora que reiterava el consell d'infraponderar. Aquesta modificació també es va produir després d'actualitzar la hipòtesi sobre el preu de l'electricitat per a la companyia.

Igualment, divendres, Berenberg es referia a una altra empresa renovable del nostre país, Soltec, a la qual ha reiterat el seu consell de comprar, amb un preu objectiu de 8 euros. "Si Soltec aconseguís el nostre objectiu de preu, les accions només pujarien un 29% al llarg de l'any, cosa que no sembla desgavellat tenint en compte l'evolució de les seves homòlogues", comenten des de la companyia alemanya.

Noticias relacionadas

contador