ep juntaamadeus 2018
Europa Press

Amadeus (-1%) ha rebut el suport de Barclays. El banc britànic ha elevat el preu objectiu del títol (des dels 58 euros als 65 euros, quan l'acció cotitzava als 80,12 euros).

  • 59,24€
  • -0,67%

El banc assevera que, aquest any, Amadeus acumula uns guanys del 33,1% (d'aquest percentatge, un 18,4% va ser registrat durant el segon trimestre de 2018), un rendiment impulsat pels resultats d'aquest segon trimestre i la "recent adquisició de Travelclick".

La companyia britànica aplaudeix el segon trimestre i l'adquisició de Travelclick

Amb tot, Barclays manté la recomanació d’'igual que el sector', tot i que afirma que la compra de Travelclick "hauria d'ajudar a Amadeus en la seva estratègia d'establir-se dins de la indústria hotelera".

El banc britànic també apunta la "dura competència" que ha d'enfrontar Amadeus, cosa que podria resultar en "un menor creixement orgànic" i anticipar un augment dels ingressos orgànics del 6,4%.

La companyia va anunciar el passat 4 d'octubre, que Travelclick s'integraria en la divisió Hospitality del grup: "La compra de Travelclick reforça de forma considerable la nostra presència al sector hoteler, atès que amplia no només la nostra cartera de productes, sinó també el nostre saber fer i presència internacional", va afirmar el conseller delegat d'Amadeus, Luis Maroto.

Noticias relacionadas

contador