amadeus sede
AMADEUS

Amadeus ha pujat aquest dimarts un 0,45%. La companyia tecnològica és un dels millors valors de l'IBEX 35 gràcies als analistes de Berenberg, que han iniciat la cobertura del valor atorgant-li un potencial de revaloració del 26%, des dels nivells de cotització en què va tancar la sessió de dilluns (71 ,56 euros), a més de la recomanació de 'compra'.

  • 59,64€
  • 0,74%

"Com a proveïdor de serveis de distribució global (GDS), Amadeus porta a terme transaccions per a la indústria dels viatges i va registrar una impressionant taxa anual composta de creixement (CAGRE) del 30% durant el període 2011-2018", destaquen els analistes de la companyia.

Els analistes de la companyia li atorguen un potencial alcista del 26% i la recomanació de 'compra'

A més, afirmen que "creiem que hi ha més potencial per a l'expansió de la seva quota de mercat amb una proporció cada vegada més gran de les seves vendes de programari".

Des de Berenberg asseveren que "considerem que el futur dels GDS és prometedor i creiem que la seva adopció és la forma més eficient perquè les aerolínies s'expandeixin més enllà dels seus mercats nacionals".

Amb tot, els analistes apunten que "Amadeus és el líder de GDS i ofereix als inversors una excel·lent forma de beneficiar-se sense que assumeixin el risc del rendiment de les aerolínies amb les quals treballa". Això ha impulsat "la capitalització i el posicionament d'Amadeus que projecta guanys encara més grans i una major quota de mercat".

Segons els analistes de l'entitat, "el programari és l'arma secreta" d'Amadeus, ja que d'aquí procedeix "el 35% dels seus ingressos i està creixent a gran velocitat". D'aquesta manera, s'ha establert com "el motor de creixement del grup". A més, preveuen que "la creixent proporció de les vendes recurrents de programari s'anirà ampliant que, al seu torn, es veurà recolzat per l'expansió a nous mercats amb un valor estimat de 12.000 milions d'euros".

Noticias relacionadas

contador