ep juntaaccionistasamadeus2018
Europa Press - Archivo

Amadeus ha confirmat, mitjançant un fet rellevant enviat aquest dimecres a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), que està en converses per adquirir TravelClick i el seu grup de companyies.

  • 59,76€
  • 0,50%

"Davant els rumors publicats per l'agència Bloomberg, Amadeus confirma que es troba en procés de negociació d'una possible adquisició de TravelClick i el seu grup de companyies. Els termes legals i condicions econòmiques de la possible transacció no estan tancats. TravelClick és un proveïdor global de solucions per a hotels. Amb seu a la ciutat de Nova York, presta servei a més de 50.000 hotels a 175 països", ha assenyalat la companyia al fet rellevant.

Bloomberg publicava a última hora d'aquest dimarts que Amadeus està en converses amb Thoma Bravo per comprar TravelClick, un fabricant de programari al servei de la indústria hotelera.

La companyia d'inversió privada Thoma Bravo va comprar TravelClick el 2014 per 930 milions de dòlars. Per la seva banda, l'empresa de programari va adquirir ZDirect, una plataforma de gestió de relacions amb clients, el 2015 per una quantitat no revelada. Aquest any va anunciar la compra de Digital Alchemy.

El programari de TravelClick és utilitzat pels hotels per a anàlisi de negocis, reserves, gestió d'hostes i màrqueting. Els seus productes són utilitzats per cadenes hoteleres com Hilton, Marriot, Langham, Mandarin Oriental, Radisson i Accor.

Noticias relacionadas

contador