ep archivo   aerogenerador de siemens gamesa 20210715094406
SIEMENS GAMESA RENEWABLE ENERGY / GURUTZ BEGOÑA

Els analistes de Bankinter han retallat la valoració de Siemens Gamesa fins a 17,10 euros per acció des dels anteriors 19,20 euros per títol i han reiterat el consell de vendre sobre el fabricant d'aerogeneradors.

  • 18,05€
  • 0,00%

"Iniciem l'exercici amb un nou avís de revisió de resultats i relleu del conseller delegat (CEO)", destaquen aquests experts, que han retallat les seves estimacions de marges per al 2022 i el 2023.

Tot i que el valor acumula una forta caiguda a la borsa, "de moment ens en mantenim al marge fins a guanyar visibilitat sobre l'estabilització dels problemes de rendibilitat interna al negoci d'Onshore (eòlica terrestre)", argumenten.

"Les perspectives per al negoci eòlic, especialment Offshore (eòlica marina) a mitjà termini segueixen sent sòlides, però a curt termini les prioritats són mantenir la qualificació creditícia i tornar a rendibilitzar Onshore", indiquen.

Sobre el canvi del conseller delegat, destaquen que "aquest canvi en la direcció, el tercer en quatre anys, es produeix després del nou avís de revisió de resultats de finals de gener".

Segons la seva opinió, "les dificultats a Onshore estan endarrerint la normalització dels marges i podrien donar lloc al tercer any consecutiu en pèrdues.

Alhora, està tenint un impacte en la posició financera de la companyia, des de posicions tradicionalment de Caixa Neta a un Deute Financer Net (DFN) de 1.097 milions d'euros”.

Noticias relacionadas

contador