ep andreas nauen nuevo consejero delegado de siemens gamesa 20210129083503
SIEMENS GAMESA RENEWABLE ENERGY - Archivo

Siemens Gamesa ha anunciat aquest dimecres el cessament d'Andreas Nauen en les seves funcions com a conseller delegat. Segons ha informat l'empresa en un comunicat remès per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), el cessament serà efectiu el proper 28 de febrer.

  • 18,05€
  • 0,00%

Nauen serà substituït, segons el comunicat, per Jochen Eickholt, actual vicepresident de l'empresa. Les raons darrere de la substitució es troben als "importants reptes en terra ferma" que està experimentant l'empresa. A causa d'això, Siemens Gamesa ha elegit nomenar un directiu amb "una sòlida trajectòria en la gestió de situacions complexes i en la reconversió amb èxit de negocis amb rendiment per sota del que s'esperava", segons declaracions del president del Consell d'Administració de Siemens Gamesa, Miquel Àngel López.

El nomenament es produeix a escasses 24 hores de la presentació de resultats i setmanes després que l'empresa anunciés un avís de revisió de resultats.

Eickholt es va incorporar al Comitè Executiu de Siemens Energy el gener del 2020, on és responsable dels negocis de Generació d'Energia i Aplicacions Industrials, així com de la regió d'Àsia-Pacífic i la Xina. Durant la seva carrera professional de més de 20 anys a Siemens, Eickholt ha ocupat diversos llocs directius, entre ells el de CEO de Siemens Mobility i el de president i managing partner de les companyies del portfoli de Siemens.

"Malgrat els reptes actuals, el Consell d'Administració continua convençut de les perspectives a llarg termini i del potencial de creació de valor de Siemens Gamesa", ha apuntat el comunicat de l'empresa.

Siemens Gamesa ha afegit que "està ben posicionada per assolir l'èxit en una indústria que es preveu que experimenti un creixement espectacular als propers anys", gràcies a la seva cartera de comandes de més de 33.000 milions d'euros. La prioritat ara, segons el comunicat, és "estabilitzar el negoci i, en particular, la unitat en terra ferma".

Noticias relacionadas

contador