• Valora les seves accions en 1,70 euros malgrat la pujada del 10% acumulada el 2017
  • La reducció d'actius improductius, una altra de les claus positives
ep sucursalbanco sabadell
EUROPA PRESS

Els analistes de Bankinter han elevat la seva recomanació respecte el Banc Sabadell fins a comprar des de mantenir, amb un potencial alcista del 15%, en valorar les seves accions en 1,70 euros per títol.

  • 1,69€
  • 3,27%

Aquests experts destaquen l'atractiva valoració del banc català enfront dels seus comparables i l'esforç realitzat per l'entitat per reduir el pes dels actius improductius en el seu balanç.

D'entre les principals raons per apostar per Sabadell, Bankinter esmenta que "els esforços realitzats pel banc en la reducció d'actius improductius (NPAs) ens fan pensar en un menor cost del risc durant els propers anys".

A més, destaca que "l'equip gestor considera el 2017 com un any de transició, però el proper pla estratègic (2018 - 2020) pivotará sobre la reducció de NPAs amb un saldo inferior als 10.000 milions d'euros esperat pel 2020", enfront dels 18.600 milions el 2016.

Respecte la valoració del Sabadell, Bankinter considera que, malgrat la forta pujada del 10% que registra des de començaments d'any, l'entitat catalana cotitza a un múltiple de 0,6 vegades el seu valor en llibres, enfront del múltiple de 0,85 vegades a dels seus comparables, fet que justifica el potencial alcista del 15%.

En quant als resultats presentats per l'entitat, aquests experts en destaquen la "recurrència dels ingressos típics i el descens en provisions, en un exercici marcat per la falta d'extraordinaris positius (231 milions el 2015 pel Fons de Comerç de TSB) i les provisions extraordinàries de 130 milions d'euros per les clàusules sòl.

Noticias relacionadas

contador